Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-rotterdam.nl


  Mediums uit Rotterdam kijken in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online mediums uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine, je voorspellingen zijn uitgekomen.
Mensen moeten eens weten hoe goed jij bent in je voorspellingen.
5 sterren zijn nog te weinig voor jou.
Ik de ongelovige Thomas. T.T.M.




Ervaring van T.T.M. met medium Karine   Ervaring van T.T.M. met medium Karine   Ervaring van T.T.M. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ik belde eigenlijk met geen specifieke vraag en toch kwam u met dingen waar ik nooit over heb gehad. Zoals een vriendin die in de scheiding ligt wow. Zoals altijd eerlijk en goed. Blijf zo doorgaan beste Cassandra x.




Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie, wij spreken elkaar zeker nog. Er zijn geen aardse woorden voor wat jij voor mij/ons hebt gedaan. I will never give it up. Dank je wel voor jou. Sophie.




Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Sanne.

Toppertje vooral het aantrekgedeelte, haha

A naughty boy, you know who,

Laat je volg week effe weten of je gebeden zijn gehoord ivm extra weekje vrij

A naughty girl who makes you laugh and who appreciate ur reading,and talking to you
Thank you xxx

R.




Ervaring van R met medium Sanne   Ervaring van R met medium Sanne   Ervaring van R geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Wauw de moeite waard zeker een aanrader.
Ben al een heel stuk wijzer volgende x een langer gesprek.

Wil u bedanken voor al is adviezen en inzichten kan ik echt wat mee tot gauw.

De hartelijke groeten,
S.




Ervaring van S met medium Yoshua   Ervaring van S met medium Yoshua   Ervaring van S geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Dankjewel Donna,
Mijn woorden komen te kort.
U heeft mij net een wonder geschonken
Zo oprecht het goed voor hebben met uw medemens. Ontroerend
.




Ervaring van Marijke met medium Donna   Ervaring van Marijke met medium Donna   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Topman.




Ervaring van V met medium Johan   Ervaring van V met medium Johan   Ervaring van V geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Dunia
  Ervaring met medium Dunia
  Lieve Dunja, heb je gesproken over mijn wens, werk/opleiding en mijn HSP zoon. Je hebt mij bijzonder gerust gesteld en wat je zei was echt treffend. Dank daarvoor.




Ervaring van Adrienne met medium Dunia   Ervaring van Adrienne met medium Dunia   Ervaring van Adrienne geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dunia  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hi Monique ons gesprek van gisteren. Ik vond het zeer verhelderend en zo treffend. Je bent een heel goed Medium, ik bel je snel terug. Groetjes Mira xx.




Ervaring van Mira met medium Monique   Ervaring van Mira met medium Monique   Ervaring van Mira geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Nooit eerder gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium.




Ervaring van S met medium Coby   Ervaring van S met medium Coby   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Heel oprechte en echt goede gedetailleerde uitleg. Ook je humor is heel leuk en spontaan, je stelt mensen gerust. Met een echt heel gedetailleerde uitleg die tot in de puntjes klopt. Super en hartelijk dank.




Ervaring van muzikatje met medium Richard   Ervaring van muzikatje met medium Richard   Ervaring van muzikatje geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle ik bel jen al geruime tijd en er is al veel uitgekomen van je voorspellingen, je bent een kanjer, er zijn al zoveel dingen uitgekomen je spreekt altijd de waarheid ook als het negatief is en die eerlijkheid vind ik geweldig dank je wel voor al je steun al in die hele tijd een toppertje van tien sterren Sabine.




Ervaring van Sabine met medium Christelle   Ervaring van Sabine met medium Christelle   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Super lief altijd oprecht veel begrijp en geduld en echt een engel. Liefs R.




Ervaring van R met medium Morgane   Ervaring van R met medium Morgane   Ervaring van R geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Ik vergeet elke keer iets te schrijven voor jou lieve Anne. jouw rust en helderwetendheid doen me super goed. Elke keer weer. Je bent een fijn mens om zo vertrouwd mee te praten .




Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Super bedankt, geweldige consulent, lief en super geduldig en kan heel goed invoelen.




Ervaring van S met medium Petra   Ervaring van S met medium Petra   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Mathilde, je hebt mij weer gerustgesteld zoals altijd.
Je zei dat het meisje goede bedoelingen heeft met mijn zoon. Mijn twijfel heb je weg genomen. Jouw voorspellingen komen altijd uit. Dank je weer.




Ervaring van Hakima met medium Mathilda   Ervaring van Hakima met medium Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  alles klopt wat ze zegt. geen flauwe kul.




Ervaring van V met medium MB Rhais   Ervaring van V met medium MB Rhais   Ervaring van V geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Fantastisch gesprek gehad met u. Nu hopen dat alles uitkomt. je hebt me zoveel hoop gegeven, dank u wel Mina.




Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Arwen
  Ervaring met medium Arwen
  Wil jou sterren geven maar kom niet toe met vijf sterren. Je bent nieuw op de lijn maar zeker een meerwaarde. Hoe duidelijk jij alles ziet, zelfs dat ik last heb van mijn schouder. wow. Een krak in je vak. Nu hopen dat alle voorspellingen mogen uitkomen. Dankjewel om alles zo te verduidelijken en je geduld en mij zo gerust te stellen. Je bent een zeer vriendelijk en lieve vrouw.




Ervaring van Anoniem met medium Arwen   Ervaring van Anoniem met medium Arwen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Richard, Dankje van harte voor het Eerlijk, Oprecht en Duidelijk Begripvol Gesprek, U Ziet en Weet Echt Zoveel, het Klopt allemaal, Danku voor Alle Moeite Liefdevolle en Positieve Energie. Ik Hoop dat U nog Veel mensen mag Blijven Helpen, Wens U Alle Geluk, Alles Positief en alle Liefde toe en Nogmaals Dankjewel. Mvg C.




Ervaring van Carina met medium Richard   Ervaring van Carina met medium Richard   Ervaring van Carina geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Mooiste man van het hele wereld, ik viel weg. Wilde net gaan opladen.
Xx.




Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Heel snel een antwoord gekregen op mijn email er zijn al dingen uitgekomen en hopelijk komt deze maand de andere ook uit n zeer goed medium, een echte aanrader bedankt erika, je hoor nog van mij .




Ervaring van Sonia met medium Erika   Ervaring van Sonia met medium Erika   Ervaring van Sonia geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Dank je wel Jarno ,
het was een spiegel die ik nodig had en je geeft me erg veel positieve energie door de kracht bij me zelf te leggen.
Ik bel snel nog eens terug.




Ervaring van angelique met medium Jarno   Ervaring van angelique met medium Jarno   Ervaring van angelique geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Liefst Cassandra. Ongelooflijk hoe jij haarfijn voorspelt. Voor mij ben de beste van de lijn. Steeds een luisterend oor en altijd juist. Mensen bel haar en ondervind haar talent. Ik ben fan. Chris.




Ervaring van Chris met medium Cassandra   Ervaring van Chris met medium Cassandra   Ervaring van Chris geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Petra jij bent ongelofelijk goed.
Nog voor dat ik iets zij wist jij welke vraag ik jou ging stellen. Jij krijgt veel informatie door en geeft goede adviezen.
Nogmaals bedankt en tot bels.




Ervaring van Z V met medium Petra   Ervaring van Z V met medium Petra   Ervaring van Z V geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Net weer met Sissy gesproken, ze weet altijd nog over de vorige gesprekken, is heel snel met antwoorden. blijft bij wat ze ziet, tijd is lastig,we wachten het af, komt goed zei ze. bedankt Sissy.




Ervaring van Y. met medium Sissy   Ervaring van Y. met medium Sissy   Ervaring van Y. geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Qikyra is de enige medium die mij alles heeft verteld. Ze heeft alles gedetailleerd verteld over mijn situatie en de hoe de personen er uitzien. Ze is tien sterren waard.




Ervaring van R met medium Qikyra   Ervaring van R met medium Qikyra   Ervaring van R geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Een hele fijne warme vrouw die alles goed beschreef. Nu kijken en hopen dat alles op zijn plek gaat vallen.




Ervaring van a met medium Esterella   Ervaring van a met medium Esterella   Ervaring van a geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Lieve en eerlijke vrouw, een echte aanrader.




Ervaring van B met medium Karlien   Ervaring van B met medium Karlien   Ervaring van B geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Dankjewel lieverd, voelde me na ons gesprek zo opgelucht, en heb heerlijk rustig geslapen, je lieve stem en duidelijke antwoorden, gaven me zoveel inzichten in deze fase van mijn leven, wauw heb dit nog nooit meegemaakt. Als je het even niet meer weet Sanne is klasse xxxx

Namaste Ayse.




Ervaring van Aysa met medium Sanne   Ervaring van Aysa met medium Sanne   Ervaring van Aysa geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  In 1 woord geweldig. Snel eerlijke voorspellingen al vaker gehoord maar van verschillende mediums maar nooit eerder van 1 medium

Nu wel wow petje af.




Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Beste Mathilda

Ik heb je vanavond weer gesproken en telkens blaas je me omver. Je wijze raad en inzichten zijn gewoon subliem. Je zit er altijd pal op. Dank u wel.
Dikke merci.




Ervaring van Nina met medium Mathilda   Ervaring van Nina met medium Mathilda   Ervaring van Nina geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Petrus, ik bel u al geruime tijd. in het begin voor advies en toekomstvoorspellingen en de laatste tijd puur vanwege de vreugde die het geeft om te merken dat de gave die u bezit waar is en altijd juist. Dat sterkt mijn geloof in mijn eigen intuitie. Want alles, maar dan ook alles, wat u in de kaarten zag klopte en klopt. De manier waarop u werkt is puur, zonder het verhaal eerst te horen, blind, zodat de mind er niet tussenkomt. En u werkt ook nog eens snel. Dank dank dank. Een fan.




Ervaring van Nora met medium Petrus   Ervaring van Nora met medium Petrus   Ervaring van Nora geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Leuke, lieve vlotte dame die ook nog eens snel is in haar antwoorden. En ook nog eens met humor.

Dankjewel,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Shar   Ervaring van Karin met medium Shar   Ervaring van Karin geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Annick
  Ervaring met medium Annick
  Dag Annick, Hartelijk dank vr het fijn gesprek van daarnet. We zaten meteen op dezelfde golflengte,mijn wanhoop werd minder. Warme groet.




Ervaring van Myriam met medium Annick   Ervaring van Myriam met medium Annick   Ervaring van Myriam geplaatst op 9 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden