Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-rotterdam.nl


  Mediums uit Rotterdam kijken in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Meine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Bedankt Meine, we bellen al jaren. Door uw energie en gesprek ben ik nu al veel vooruit en zal de evolutie blijven. Nu men ventje nog en dan ben ik helemaal klaar. Bedankt.




Ervaring van Annelies met medium Meine   Ervaring van Annelies met medium Meine   Ervaring van Annelies geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Lieve Meine. Soms als het tegen zit of moeilijk is ben ik blij dat ik even met je kan praten. Veel dingen zijn uitgekomen die je me verteld. Altijd duidelijk zonder veel te vragen. Je bent meer dan 5 sterren waard. Tot snel. Heel veel liefs T.




Ervaring van T met medium Meine   Ervaring van T met medium Meine   Ervaring van T geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine is de beste. Hij zal je nooit langer aan de lijn houden dan nodig is. Ik vertrouw hem blindelings. Hij zit altijd juist met zijn voorspellingen. Serieus alles komt altijd uit wat hij zegt of voelt. Je bent een top medium ik waardeer je eerlijkheid ontzettend. dus mensen, Meine is een echte aanrader. Love this Guy. Dank voor alles lieve lieve Meine liefs, Ing.




Ervaring van Ing met medium Meine   Ervaring van Ing met medium Meine   Ervaring van Ing geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Lieve Meine.
Dank je wel voor alles ik bel je snel weer.
Liefs T.




Ervaring van Thia met medium Meine   Ervaring van Thia met medium Meine   Ervaring van Thia geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Lieve Lieve Meine, je bent voor mij echt de beste. Ik wil je zoveel bedanken na onze gesprekken. Wow, in 1 woord je bent te gek. Je hebt altijd gelijk al zolang ik je bel je zit er nooit naast, ongelofelijk. Jeetje, mijn respect heb je zeker. Ik heb het erg zwaar dat weet je maar elke keer trek je me er weer uit. Ik kan iedereen Meine aanbevelen, hij is zo goed. en hij zal altijd eerlijk zijn. Proberen zeker waard. Liefs, Meisje Roos.




Ervaring van Roos met medium Meine   Ervaring van Roos met medium Meine   Ervaring van Roos geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Nogmaals (sorry): jouw compassie en liefdevolle benadering geven mij altijd het nodige gevoel van geborgenheid.
Ik vind het zo belangrijk voor mij en waardeer dit enorm.

Warme groetjes,
Iwona.




Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 24 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Lieve Meine,
Ik ben je zo dankbaar voor al jouw steun: jouw behandelingen in het bijzonder. Jouw compassie en

.




Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 24 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Beste Meneer Meine. Ik heb u gebeld om u uit te leggen dat ik wil kijken of ik het probleem zelf kan oplossen. Wat ik naar mijn gevoel wel kan. Maar dat sluit niet uit hoe geweldig u mij heeft geholpen en dat ik dat enorm waardeer. Ik heb al uw recensies gelezen en twijfel ook zeker niet aan uw service. Maar ik geloof in mijn zelf en ik weet wat ik kan. Dank voor uw tijd en moeite. En ik ben ook blij dat u andere mensen zeer zeker goed kan helpen. Zulke mensen als u hebben we hard nodig in dit leven. En ook dan voor uw advies en oprechtheid. M.v.g. San.b.




Ervaring van San b met medium Meine   Ervaring van San b met medium Meine   Ervaring van San b geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Dank u wel Meine voor de hulp van verleden zondag. Wat je vertelde klopte van R. En ook van mijn buurvrouw. Ik hoop dat je voorspelling uitkomt. Ik hou je op de hoogte. Xxx.




Ervaring van Els met medium Meine   Ervaring van Els met medium Meine   Ervaring van Els geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Dank je wel Meine voor de sessie en je liefdevolle uitleg en inzichten. Nu moet ik sterk staan en alles op me af laten komen en wachten totdat je voorspellingen uit zullen komen. ik bel je over paar dagen.




Ervaring van E met medium Meine   Ervaring van E met medium Meine   Ervaring van E geplaatst op 6 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine bedankt voor je luisterend oor.




Ervaring van Cherida met medium Meine   Ervaring van Cherida met medium Meine   Ervaring van Cherida geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Dank u meneer Meine en tot gauw.




Ervaring van San.b met medium Meine   Ervaring van San.b met medium Meine   Ervaring van San.b geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Bedankt meine voor alles. Denk aan je x.




Ervaring van Annelies met medium Meine   Ervaring van Annelies met medium Meine   Ervaring van Annelies geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Dank je wel voor het gesprek van daarnet. Ik weet dat u volledig gelijk hebt. Voor mij is het persoonlijk niet gemakkelijk. Maar ik zal mijn best doen om me anders op te stellen. heel erg bedankt voor het luisterend oor.




Ervaring van gwendy met medium Meine   Ervaring van gwendy met medium Meine   Ervaring van gwendy geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine, bedankt voor de gesprekken die wij hebben gedurende al die jaren (8 jaar) De gesprekken gaa nu over mijn ex-vriend waarvan je steeds hebt gezegd dat hij contact gaat opnemen. Toen je zei hij belt je morgen is dat ook gebeurd. Hij belde me de dag nadien. Nu kijk uit naar de voorspellingen dat hij een keuze gaat maken naar mij toe en dat hij gaat scheiden van zijn vrouw. Benny.




Ervaring van Benny met medium Meine   Ervaring van Benny met medium Meine   Ervaring van Benny geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Ik bel Meine met enige regelmaat, zijn readings zijn zuiver en oprecht.
Ook geeft hij dmv sessies mij kracht en steun
Meine is een topper en zeker het bellen waard.




Ervaring van Herold met medium Meine   Ervaring van Herold met medium Meine   Ervaring van Herold geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine ken ik nu zon twee jaar en met regelmaat hebben we contact gehad; de gesprekken waren altijd verhelderend en de voorspellingen kwamen keer op keer uit. conform hetgeen Meine adviseerde. Ook de foto-Reading en behandeling op afstand werken goed.




Ervaring van Paul met medium Meine   Ervaring van Paul met medium Meine   Ervaring van Paul geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Super dank voor uw healing en de waarheid. Ik voelde het al maar ik had bevestiging nodig. U bent echt super goed. Nogmaals super dank voor uw moeite en oprechtheid. U bent echt goed. Dank. Warme groeten San.




Ervaring van San met medium Meine   Ervaring van San met medium Meine   Ervaring van San geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine, je zat er knal op en dit zonder dat ik je wat vertelde. Je bent een echte topper op de lijn. Ik kon alles plaatsen. Ik heb je al verschillende keren gesproken en je zegt het kort en bondig zonder tijd te rekken en dat heb ik graag. Je stelt me ook telkens gerust. Ik bel je snel weer. Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Meine   Ervaring van Sonja met medium Meine   Ervaring van Sonja geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Heb regelmatig geprekken met Meine hij geeft goede adviezen en ziet zaken helder.
Geeft heel goede uitleg blijft rustig en heeft een rustgevende stem.
Meine is zeer zeker een aanrader.




Ervaring van Herold met medium Meine   Ervaring van Herold met medium Meine   Ervaring van Herold geplaatst op 9 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  U bent een topper fijne feestdagen en we houden zeker contact.




Ervaring van Priscilla met medium Meine   Ervaring van Priscilla met medium Meine   Ervaring van Priscilla geplaatst op 25 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Lieve Meine,

Jij bent de hele lange tijd mijn fantastiche steun en toeverlaat. Bedankt voor al jouw hulp en adviezen. Ik vind je buitengewoon geweldig.

Liefs, Iwona
.




Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Lieve Meine, we kennen elkaar al een enige tijd.
Ik ben echt heel blij hoe je mij steeds helpt, om toch rustig en positief te blijven.
Hoe zwaar en moeilijk het vaak ook is.
Dank je wel voor alles tot nu toe.
Je bent echt een kanjer. En een echte aanrader voor iedereen.
Tot snel weer.
Veel liefs T.

.




Ervaring van Tamara met medium Meine   Ervaring van Tamara met medium Meine   Ervaring van Tamara geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine, in het begin van ons gesprek zat ik heel diep in verdriet en ontgoocheling. Je hebt me zo goed geholpen en stelde me gerust. Aan het eind van ons gesprek had je me zoveel kracht gegeven zodat ik mij al veel beter voelde. Ongelofelijk. Ik was helemaal onder de indruk van uw voorspellingen, ik hou u op de hoogte. Van harte bedankt . TOP.




Ervaring van N met medium Meine   Ervaring van N met medium Meine   Ervaring van N geplaatst op 25 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  lieve Meine, dank je wel voor je luisterend oor en duidelijkheid. Meine je bent duidelijk kort en krachtig. Ondanks mijn onzekerheden bleef je elke keer het zelfde zeggen. Tot in de details is het exact uitgekomen. Meer dan 5 sterren ben je waard wat je voor mensen kan betekenen en doen.
Ik bel je snel weer.

Heel veel liefs T.




Ervaring van T met medium Meine   Ervaring van T met medium Meine   Ervaring van T geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Lieve Meine,

Ik wil je weer van harte bedanken voor jouw energetische ondersteuning. Elke keer geef je mij zoveel kracht en motivatie.
Jij bent echt mijn beschermende engel.

Jouw trouwe I.




Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 16 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Zeer intens energetisch medium. dadelijk tot de kern en erg standvastig wat vertrouwen en rust brengt.
Dank voor de steun en tot snel wanneer nieuws.




Ervaring van Patricia met medium Meine   Ervaring van Patricia met medium Meine   Ervaring van Patricia geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Toen ik Meine voor het eerst belde vond ik dat hij wel heel positief was over mijn situatie en ik geloofde er niet veel van. Ondertussen is zijn voorspelling al gedeeltelijk uitgekomen. Bovendien is hij snel to the point.




Ervaring van K. met medium Meine   Ervaring van K. met medium Meine   Ervaring van K. geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Wat een fijn gesprek, wist precies te vertellen wat er gaande was. Bevestigde ook wat een aantal mediums ook hebben bevestigd. Alleen Meine zei het direct. 1 van de beste, thanks. Meine vooral je tips hebben mij kracht geven. Je weet wil wie F.




Ervaring van F met medium Meine   Ervaring van F met medium Meine   Ervaring van F geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Beste Meine, hartelijk dank voor je fantastische reading. Je zat er knal op en dit zonder dat ik je ??n woord vertelde. Je bent een echte topper. Je draait niet rond de pot en rekt geen tijd uit. Echt to the point. Ik ben sprakeloos. Nu nog even geduld voor de nabije toekomst wat die brengt maar wat je tot nu toe zei klopte volledig. Je bent een echte kanjer. Lieve groet, .




Ervaring van Sonja met medium Meine   Ervaring van Sonja met medium Meine   Ervaring van Sonja geplaatst op 20 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine is de laatste maanden echt mijn steun geweest voor zaken die niet goed liepen. om deze weer te laten stromen zodat er alsnog een oplossing voor kwamen. echt geweldig. ook heeft hij mij de energie terug gegeven met zijn gave.
Ook de voorspellingen die hij gedaan en blijft herhalen komen ook vrij snel uit. Meine erg bedankt en tot snel.




Ervaring van Henny met medium Meine   Ervaring van Henny met medium Meine   Ervaring van Henny geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Van harte bedankt Meine voor de verlichting van mijn pijn. Ik vertrouw erop dat het nu beter wordt. Jij bent altijd zo behulpzaam.
Liefs, Iwona.




Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 17 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine , dank u voor het geduld dat je met mij hebt. je blijft steeds hetzelfde zien .vriendelijke groeten .




Ervaring van Chr met medium Meine   Ervaring van Chr met medium Meine   Ervaring van Chr geplaatst op 7 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine je bent een topper. alles wat jij zegt is uitgekomen .dank je wel fijn om met je te praten .bel je gauw weer groetjes.




Ervaring van Wendie met medium Meine   Ervaring van Wendie met medium Meine   Ervaring van Wendie geplaatst op 4 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine kan u niet genoeg bedanken voor wat u gedaan hebt en uw goede raad. U hebt me een gerust gevoel gegeven na een bewogen periode. Ben er bijna en sta heel positief in het leven nu. Ik kijk al uit naar het volgende positieve die mijn geluk gaat compleet maken. U behoort bij de toppertjes. Groetjes C.




Ervaring van Conny met medium Meine   Ervaring van Conny met medium Meine   Ervaring van Conny geplaatst op 4 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden