Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-rotterdam.nl


  Mediums uit Rotterdam kijken in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Inaya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Inaya, heeft heel goede inzichten. Geeft heel goed advies. Liefs kat.




Ervaring van kat met medium Inaya   Ervaring van kat met medium Inaya   Ervaring van kat geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Lieve Inaya, wat bent U goed. Dank voor het fijne consult. Dikke Kus Lavendel.




Ervaring van Lavendel met medium Inaya   Ervaring van Lavendel met medium Inaya   Ervaring van Lavendel geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Inaya is erg goed in het inzien en geven van juiste advies. Respect vol en geeft je mee wat je nodig hebt. Veel dank.




Ervaring van Mo met medium Inaya   Ervaring van Mo met medium Inaya   Ervaring van Mo geplaatst op 6 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Jammer dat de verbinding verbrak, je bent heel goed. Zeer wijze vrouw, bedankt voor je adviezen .




Ervaring van S met medium Inaya   Ervaring van S met medium Inaya   Ervaring van S geplaatst op 7 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Ik heb je net gesproken, je bent zacht en lief en warm en to the point. Geen stiltes terwijl je de kaarten leest maar goede uitleg die ook echt klopt. Je gaat ook dieper op de vraag in om er zeker van te zijn. Dit was de 1e maal dat ik je tegenkwam en zeker niet de laatste maal, ik heb eindelijk m'n favoriet gevonden. Ik hoop dat je nu wel wat vaker online bent. Een dikke merci want ik heb terug moed, nu hoopvol afwachten. A en G .




Ervaring van A en G met medium Inaya   Ervaring van A en G met medium Inaya   Ervaring van A en G geplaatst op 8 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Heel Fijn Medium.Die de situatie perfect kan duiden.Liefs J.




Ervaring van J met medium Inaya   Ervaring van J met medium Inaya   Ervaring van J geplaatst op 15 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Dank u voor de goeie inzichten super.




Ervaring van Anouck met medium Inaya   Ervaring van Anouck met medium Inaya   Ervaring van Anouck geplaatst op 7 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Inaya is een der beste zieners van de site. Veel dank voor de vele, zeer juiste waarnemingen.




Ervaring van Een beller met medium Inaya   Ervaring van Een beller met medium Inaya   Ervaring van Een beller geplaatst op 10 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Ik had een afspraak, en Inaya zei die gaat niet door. Toen ik ophing dacht ik dat kan niet. Maar alles klopt wat ze zegt, heel erg goed. Bedankt dat ik je weer heb gesproken vanmorgen. Caroline.




Ervaring van Caroline met medium Inaya   Ervaring van Caroline met medium Inaya   Ervaring van Caroline geplaatst op 27 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Dank je dat je iedere keer er bent. en me eerlijk op de hoogte houdt. Bel je op het einde van de week weer eens. TOP.




Ervaring van C met medium Inaya   Ervaring van C met medium Inaya   Ervaring van C geplaatst op 23 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Lieve Inaya, ik heb u vanmorgen gesproken. Wat een goed, eerlijk, zuiver medium bent u. U ziet zoveel, legt alles goed uit en bent een fijne gesprekspartner. Heel gedetailleerd en zonder oordeel. Bedankt. Lieve groetjes.

I.




Ervaring van I met medium Inaya   Ervaring van I met medium Inaya   Ervaring van I geplaatst op 11 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Hallo Inaya,ik ben onder de indruk. ik ging hier open minded in en u pakt werkelijk precies de dingen die mij enorm bezig houden eruit. Super. Grt, J.




Ervaring van j met medium Inaya   Ervaring van j met medium Inaya   Ervaring van j geplaatst op 15 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Gisteren Inaya gesproken en ze geeft informatie zonder te vragen, het klopte allemaal. Alleen de toekomst moet blijken. Hopelijk spreek ik u weer om ons gesprek afmaken.




Ervaring van ss met medium Inaya   Ervaring van ss met medium Inaya   Ervaring van ss geplaatst op 14 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Accuraat consult. met veel en zeer juiste informatie. Veel dank aan Inaya.




Ervaring van An met medium Inaya   Ervaring van An met medium Inaya   Ervaring van An geplaatst op 8 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Best Inaya, Heel fijn u gesproken te hebben. Ik vond het een warm en rustgevend gesprek. Heel veel dingen die je gezegd heb herken ik ook. Ik zal maar afwachten. U bent een van de meest zuivere personen die ik gesproken heb op deze lijn.




Ervaring van L met medium Inaya   Ervaring van L met medium Inaya   Ervaring van L geplaatst op 7 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Je hebt gelijk gekregen. Ik was er door jou gelukkig op voorbereid. Dankjewel daarvoor. Kirsten.




Ervaring van Kirsten met medium Inaya   Ervaring van Kirsten met medium Inaya   Ervaring van Kirsten geplaatst op 7 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Hallo Inaya,

Vandaag, 1 april heb ik u voor het eerst gesproken. U was duidelijk en kon de situatie goed zien. Ik heb veel aan uw advies, dank daarvoor.

Het is nu afwachten hoe het verder verloopt, ik probeer positief te blijven.

Hartelijk dank en een fijne dag gewenst.

Groetjes,

Het meisje over de liefde.




Ervaring van Liefde met medium Inaya   Ervaring van Liefde met medium Inaya   Ervaring van Liefde geplaatst op 1 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Ik vind hier zo weinig getuigenissen, ze is vlug, kent de situatie zonder iets te vragen, opmerkelijk. Ze is dan bij mij ook haar sterren waard, nu nog wachten op de voorspellingen. Een telefoon waard.




Ervaring van Anonima met medium Inaya   Ervaring van Anonima met medium Inaya   Ervaring van Anonima geplaatst op 26 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden